Tevékenységek

Referenciák + Referenciák

Mérnöki tervezés és szakértés

Híd és tartószerkezetek tervezése területén a tanulmányterv, kiviteli terv és tervellenőri feladatok ellátásában több évtizedes gyakorlatra tettünk szert. Közlekedési építmények - elsősorban vasúttal kapcsolatos beruházások - műszaki ellenőrzését és mérnöki feladatainak ellátását végezzük, szakterületünkön oktatási jogosultsággal és több éves gyakorlattal rendelkezünk az alapfoktól a felső szintig.
www.vorosarchitect.hu + www.vorosarchitect.hu

Építészeti tervezés

Építészeti tevékenységünk a tervezés teljes palettáját felöleli a feladat léptékétől függetlenül, nagy hangsúlyt fektetünk a megbízói igények és az adottságok összehangolására. Munkánkban a műhely jellegű, makettekkel, számítógépes modellezéssel végzett koncepcióalkotástól a tervkészítésen át a művezetésekig összeszokott és tapasztalt társtervezői csapat vesz részt. Előnyben részesítjük az energiatudatos, passzív építészeti és épületgépészeti megoldásokat, fontos szempontként kezelve a fenntarthatóságot, gazdaságosságot.
www.sinekvilaga.hu + www.sinekvilaga.hu

Kiadói tevékenység

Megalakulásunk óta szerkesztjük a Sínek Világa szakmai folyóiratot. A több mint ötven évre visszatekintő szakmai folyóirat olvasótábora és előfizetői köre egyre bővül. A folyóirat szerkesztés mellett reklám grafikai tervezést is végzünk.

Adatvédelem © 2021 Preflex 2008 Kft. Minden jog fenntartva